user_mobilelogo

Athina

Verblijven in een aangename accommodatie in Bali? Aparthotel Athina is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 10 reizigers beoordelen Aparthotel Athina gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Athina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Athina vandaag nog!

€ 412,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kalimera Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Piskopiano? Appartement Kalimera Village is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 22 reizigers beoordelen Appartement Kalimera Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Kalimera Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Kalimera Village vandaag nog!

€ 381,00

lees verder

Kreta
Product
 

Cretan Dream Resort en Spa

Verblijven in een aangename accommodatie in Kato Stalos? Aparthotel Cretan Dream Resort en Spa is een luxe 5-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 164 reizigers beoordelen Aparthotel Cretan Dream Resort en Spa gemiddeld met een 9. Ook beschikt het aparthotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Cretan Dream Resort en Spa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Cretan Dream Resort en Spa vandaag nog!

€ 655,00

lees verder

Kreta
Product
 

Yianna Caravel

Verblijven in een aangename accommodatie in Amoudara? Hotel Yianna Caravel is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 49 reizigers beoordelen Hotel Yianna Caravel gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Yianna Caravel, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Yianna Caravel vandaag nog!

€ 525,00

lees verder

Kreta
Product
 

Village Heights Golf Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Village Heights Golf Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 176 reizigers beoordelen Hotel Village Heights Golf Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Village Heights Golf Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Village Heights Golf Resort vandaag nog!

€ 556,00

lees verder

Kreta
Product
 

Cretan Sun

Verblijven in een aangename accommodatie in Platanias Rethymnon? Appartement Cretan Sun is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 52 reizigers beoordelen Appartement Cretan Sun gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Cretan Sun, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Cretan Sun vandaag nog!

€ 367,00

lees verder

Kreta
Product
 

Paloma Garden en Corina

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Hotel Paloma Garden en Corina is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Hotel Paloma Garden en Corina gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Paloma Garden en Corina, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Paloma Garden en Corina vandaag nog!

€ 467,00

lees verder

Kreta
Product
 

Marilisa

Verblijven in een aangename accommodatie in Kokkini Chani? Aparthotel Marilisa is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 33 reizigers beoordelen Aparthotel Marilisa gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Marilisa, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Marilisa vandaag nog!

€ 657,00

lees verder

Kreta
Product
 

Petra

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Galini? Hotel Petra is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 49 reizigers beoordelen Hotel Petra gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Petra, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Petra vandaag nog!

€ 719,00

lees verder

Kreta
Product
 

Coral

Verblijven in een aangename accommodatie in Matala? Hotel Coral is een comfortabel 2-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 216 reizigers beoordelen Hotel Coral gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Coral, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Coral vandaag nog!

€ 432,00

lees verder

Kreta
Product
 

Fevro

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Galini? Hotel Fevro is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 15 reizigers beoordelen Hotel Fevro gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Fevro, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Fevro vandaag nog!

€ 436,00

lees verder

Kreta
Product
 

Brascos

€ 398,00

lees verder

Kreta
Product
 

Elena Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Kissamos? Hotel Elena Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 48 reizigers beoordelen Hotel Elena Beach gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Elena Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Elena Beach vandaag nog!

€ 670,00

lees verder

Kreta
Product
 

Atermono Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel Atermono Boutique is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 16 reizigers beoordelen Hotel Atermono Boutique gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Atermono Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Atermono Boutique vandaag nog!

€ 707,00

lees verder

Kreta
Product
 

ALOE Boutique en Suites

Verblijven in een aangename accommodatie in Almyrida? Hotel ALOE Boutique en Suites is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 119 reizigers beoordelen Hotel ALOE Boutique en Suites gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel ALOE Boutique en Suites, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel ALOE Boutique en Suites vandaag nog!

€ 848,00

lees verder

Kreta
Product
 

Pelagia Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Agia Pelagia? Hotel Pelagia Bay is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 629 reizigers beoordelen Hotel Pelagia Bay gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pelagia Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Pelagia Bay vandaag nog!

€ 503,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kri Kri Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Gournes? Aparthotel Kri Kri Village is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 27 reizigers beoordelen Aparthotel Kri Kri Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Kri Kri Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Kri Kri Village vandaag nog!

€ 364,00

lees verder

Kreta
Product
 

Kristalli

Proef hier de Griekse cultuur en beleef een uitstekende zonvakantie bij het 3-sterrenhotel van Kristalli! De familie die het hotel runt, doet er alles aan om je een onvergetelijke tijd te laten beleven. Samen met je partner geniet je hier van de zon, het hotel en het gezellige kustplaatsje Malia. Overdag vertoef je heerlijk in de zon en wissel je het ligbed af met het zwembad. Voor al je kleine snacks en drankjes kun je terecht bij de bar. Of geniet samen van een koffiemomentje bij de sfeervolle koffiewinkel. En 's avonds kies je om wat lekkers eten in het hotel of een bezoek te brengen aan het levendige Malia. Binnen loopafstand vind je hier allerlei heerlijke restaurants, gezellige bars en uitgaansgelegenheden. Ook is het strand op loopafstand, zodat je in alle gemak het hotelzwembad inruilt voor de zalige kust. Laat het hotel je verwelkomen in de huiselijke kamers, die je van al jouw behoeftes voorzien. Boek jouw weekje opladen bij Hotel Kristalli!

€ 287,00

lees verder

Kreta
Product
 

Aquila Atlantis

Verblijven in een aangename accommodatie in Heraklion? Hotel Aquila Atlantis is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 374 reizigers beoordelen Hotel Aquila Atlantis gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Aquila Atlantis, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Aquila Atlantis vandaag nog!

€ 501,00

lees verder

Kreta
Product
 

Astra Village Apartments

Hotel Astra Village Apartments en Suites ligt in het centrum van het traditionele dorp Koutouloufari op het prachtige Kreta. Vanaf het charmante en sfeervolle 3-sterrenhotel heb je een geweldig uitzicht over de baai van Chersonissos én de berg Harakas. Het hotel beschikt over een tuin met 2 zwembaden, omringd door ligbedden en parasols en een zwembadbar. De ideale plek om te genieten van de Griekse zon én een drankje. Er is een gezellig bistro-café, waar ’s ochtends een lekker ontbijt wordt geserveerd en ’s avonds lekkere gerechten, (lokale) wijn en fancy cocktails. Bovendien is het strand vlakbij. Astra Village Hotel is geschikt voor volwassenen mét en zonder kinderen. Zin in een heerlijke, veelzijdige zonvakantie op Kreta? Boek dan snel jouw verblijf bij Hotel Astra Village Apartments en Suites!

€ 381,00

lees verder

Kreta
Product
 

Dia

Verblijven in een aangename accommodatie in Piskopiano? Appartement Dia is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 30 reizigers beoordelen Appartement Dia gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Dia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Dia vandaag nog!

€ 336,00

lees verder

Kreta
Product
 

GRECOTEL Caramel Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Rethymnon? Hotel GRECOTEL Caramel Boutique Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 103 reizigers beoordelen Hotel GRECOTEL Caramel Boutique Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel GRECOTEL Caramel Boutique Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel GRECOTEL Caramel Boutique Resort vandaag nog!

€ 939,00

lees verder

Kreta
Product
 

Chania Flair By Corissia

Verblijven in een aangename accommodatie in Chania? Hotel Chania Flair By Corissia is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 100 reizigers beoordelen Hotel Chania Flair By Corissia gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Chania Flair By Corissia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Chania Flair By Corissia vandaag nog!

€ 1.416,00

lees verder

Kreta
Product
 

Nostos Beach Boutique

Verblijven in een aangename accommodatie in Bali? Hotel Nostos Beach Boutique is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 51 reizigers beoordelen Hotel Nostos Beach Boutique gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Nostos Beach Boutique, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Nostos Beach Boutique vandaag nog!

€ 601,00

lees verder

Kreta
Product
 

Villaggio Boutique Hersonissos

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Hotel Villaggio Boutique hotel Hersonissos is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 30 reizigers beoordelen Hotel Villaggio Boutique hotel Hersonissos gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Villaggio Boutique hotel Hersonissos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Villaggio Boutique hotel Hersonissos vandaag nog!

€ 452,00

lees verder

Kreta
Product
 

Aphea Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Kolymbari? Appartement Aphea Village is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 32 reizigers beoordelen Appartement Aphea Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Aphea Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Aphea Village vandaag nog!

€ 397,00

lees verder

Kreta
Product
 

Elgoni

Verblijven in een aangename accommodatie in Piskopiano? Hotel Elgoni is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 15 reizigers beoordelen Hotel Elgoni gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Elgoni, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Elgoni vandaag nog!

€ 416,00

lees verder

Kreta
Product
 

Sylvia

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Appartement Sylvia is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 66 reizigers beoordelen Appartement Sylvia gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Sylvia, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Sylvia vandaag nog!

€ 391,00

lees verder

Kreta
Product
 

MGallery NIKO Seaside Crete

Verblijven in een aangename accommodatie in Agios Nikolaos? Hotel MGallery NIKO Seaside Resort Crete is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1169 reizigers beoordelen Hotel MGallery NIKO Seaside Resort Crete gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel MGallery NIKO Seaside Resort Crete, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel MGallery NIKO Seaside Resort Crete vandaag nog!

€ 805,00

lees verder

Kreta
Product
 

Lotus

Verblijven in een aangename accommodatie in Kato Daratso? Aparthotel Lotus is een comfortabel 2-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 53 reizigers beoordelen Aparthotel Lotus gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Lotus, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Lotus vandaag nog!

€ 749,00

lees verder

Kreta
Product
 

Appartement Ilios Malia Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Malia? Appartement Ilios Malia Hotel Resort is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 34 reizigers beoordelen Appartement Ilios Malia Hotel Resort gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Ilios Malia Hotel Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Ilios Malia Hotel Resort vandaag nog!

€ 341,00

lees verder

Kreta
Product
 

Mitos Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Aparthotel Mitos Village is een luxe 4-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 25 reizigers beoordelen Aparthotel Mitos Village gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Mitos Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Mitos Village vandaag nog!

€ 622,00

lees verder

Kreta
Product
 

Bellos

Verblijven in een aangename accommodatie in Chersonissos? Appartement Bellos is een comfortabel 3-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 45 reizigers beoordelen Appartement Bellos gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Bellos, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Bellos vandaag nog!

€ 331,00

lees verder

Kreta
Product
 

Esperides Crete

Verblijven in een aangename accommodatie in Koutouloufari? Hotel Esperides Resort Crete is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 63 reizigers beoordelen Hotel Esperides Resort Crete gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Esperides Resort Crete, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Esperides Resort Crete vandaag nog!

€ 646,00

lees verder

Kreta
Product
 

Palm Bay

Verblijven in een aangename accommodatie in Sissi? Hotel Palm Bay is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1789 reizigers beoordelen Hotel Palm Bay gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Palm Bay, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Palm Bay vandaag nog!

€ 513,00

lees verder

Kreta
Product
 

Koni Village

Verblijven in een aangename accommodatie in Stalis? Aparthotel Koni Village is een comfortabel 3-sterren aparthotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 127 reizigers beoordelen Aparthotel Koni Village gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Aparthotel Koni Village, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Aparthotel Koni Village vandaag nog!

€ 459,00

lees verder

Kreta
Product
 

Annas House

Verblijven in een aangename accommodatie in Georgioupolis? Appartement Annas House is een luxe 4-sterren appartement, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 82 reizigers beoordelen Appartement Annas House gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Appartement Annas House, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Appartement Annas House vandaag nog!

€ 498,00

lees verder

Kreta
Product
 

Oasis Beach

Verblijven in een aangename accommodatie in Anissaras? Hotel Oasis Beach is een comfortabel 3-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 125 reizigers beoordelen Hotel Oasis Beach gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Oasis Beach, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Griekenland? Boek jouw vakantie naar Hotel Oasis Beach vandaag nog!

€ 395,00

lees verder

Kreta
Product