user_mobilelogo
Booking.com

engeland vlag

argentinie vlag

nederland vlag

duitsland vlag


KPPOS18

5-kamer huis (vrijstaand) voor 8 personen, 180 m2 op 2 verdiepingen, luxueus ingericht. Woon-/eetkamer met regionale televisie, Sat-TV en DVD. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Keuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Bad, douche, douche/WC en aparte WC. Balkon, terras, zithoek in de tuin, terrasmeubelen. Overige voorzieningen: kluis, haardroger, strijkijzer, wasmachine. 1 guest toilet. 2 en-suite bathrooms with toilets and shower rooms. 1 family bathroom with bath tub. All bathrooms have with washing basins.

€ 252.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Protaras Protaras
KPPOS18
 

Azzurro Villas

“Eliza! Kom je eten?” Ik schrik op van de plotselinge stem die me roept en kijk verward om me heen. Ik zie een typisch mediterrane villa: wit met blauwe accenten. Dan zie ik Angela, de gastvrouw van Azzurro Villas, staan. Ze begint te lachen. “Het is ook moeilijk om niet in slaap te vallen in die jacuzzi!”. Ik lach en knik instemmend. Dat kan ook niet anders als de zon er ondertussen zo lekker op schijnt. Toch ga ik er maar uit, want Angela heeft me uitgenodigd om samen met haar te barbequeën.

Als ik aan kom lopen ruik ik het vlees al op de barbeque. De picknick tafel op de patio is mooi gedekt en er staat al een lekker wijntje voor me klaar. “Schuif maar aan, het eten is zo klaar!” Een paar minuten later genieten we samen van de wijn, het eten en de ondergaande zon die de witte villa's langzaam oranje kleurt.

€ 247.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Cyprus Paphos
Azzurro Villas
 

ATHVOT9

5-kamer huis voor 8 personen, 200 m2, comfortabel en modern ingericht. Woon-/eetkamer met regionale televisie, Sat-TV en DVD. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Keuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Bad, douche, douche/WC en aparte WC. Balkon, zithoek in de tuin, terrasmeubelen. Overige voorzieningen: kluis, haardroger, strijkijzer, wasmachine. 2 guest toilets. 2 en-suite bathrooms with toilets and shower rooms. 1 family bathroom with bath tub. All bathrooms have with washing basins.

€ 241.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Protaras Ayia Napa
ATHVOT9
 

PAASK3

7-kamer huis (vrijstaand) voor 11 personen, 230 m2. Woon-/eetkamer met Sat-TV en DVD. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 eenpersoons bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Keuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Bad, douche, douche/WC en aparte WC. Balkon, terras, zithoek in de tuin, terrasmeubelen. Overige voorzieningen: kluis, haardroger, strijkijzer, wasmachine.

€ 241.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Protaras Paralimni
PAASK3
 

Sup.Villa private pool

4-kamer "3 Bedroom Aphrodite Hills Golf

€ 238.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Paphos Paphos
Sup.Villa private pool
 

Avalon Village Houses

'Vroeger kwamen de werkers hier van ver met hun ezel. Mijn moeder vertelde me vaak over de avonden dat ze hier aten, de geuren, de blijdschap.' Maria lacht en hier zo staand op de binnenplaats bij Avalon Village Houses bevestigt de eigenaresse het gevoel van het sprookjesachtige Cypriotische landleven dat hier heerst. Hier kun je de sfeer van vervlogen tijden proeven in optima forma.

Die ochtend ontmoette ik Maria op het dorpsplein in Fasoula. 'Mijn vader en moeder hadden velden met olijf- en amandelbomen en Johannesbroodbomen. Bij het huis en op de kleine boerderij liepen de kippen, geiten en schapen vrolijk rond. Overdag werkten de mannen op het land en 's nachts sliepen ze in deze huisjes.' Samen staan we voor de 17e eeuwse landhuisjes. De eeuwenoude stenen, het bewerkte hout en de antieke meubels die nu samen trotseren naast het moderne comfort van nu, ademen nog diezelfde sfeer uit. 'En hier op deze binnenplaats kwam men samen als de zon onderging. Uren genoten ze er van de verse maaltjes die mijn moeder bereidde. Het was feest. En iedereen was als familie. Ik wilde dat gevoel van samenzijn en van genieten terugbrengen naar deze plek.' Ik kijk om me heen. Het zwembad glinstert nu op die oude binnenplaats in de zon, de eeuwenoude houtoven geurt, de luiken van de huisjes zullen vanavond weer tevreden gesloten worden door iedereen die hier geniet. En als ik even later met Maria aan de witte tafel zit en een slokje van mijn lokale zivania neem, zie ik mezelf hier jaren en jaren geleden zitten, na een mooie dag op het land. Genietend van de geuren, smaken en sfeer van deze plek. En iedereen lacht en geniet tot de avond valt van geluk.

€ 232.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Cyprus Fasoula
Avalon Village Houses
 

Leonidas Village Houses

'Gezellig', zei ik tegen mijn Cypriotische vrienden aan zee. Ze probeerden het na te zeggen, maar telkens lachten we samen om hun uitspraak van dit Hollandse woord. 'Wat betekent het?' En na mijn uitleg zeiden ze: 'Dat klinkt als de plek van Marina Sofocleous.' Oftewel vijf mooie appartementen genaamd Leonidas Village Houses.

Ik sprong op en tien minuten later reed ik het dorpje Ghoudi binnen. Aan de rand van dit pittoreske plaatsje ligt Leonidas Village Houses met een prachtig uitzicht over de valleien met sinaasappelbomen. Via de poort kom je binnen in het domein van Marina. De 19e eeuwse huizen rondom het zwembad zijn recent gerenoveerd en omgetoverd tot mooie appartementen. En zoals bij zoveel Cyprioten zie je hier de trots van hun eiland terug: in de authentieke materialen, natuursteen, die mooie natuurlijke kleuren en dat donkere hout. Slapen kan in een hemelbed en via de houten luiken kijk je uit over het glooiende landschap. Toch is het ook modern, comfortabel en ja, heel huiselijk. Hier wil je binnenkomen en blijven. Na een rondkijkje met mooie verhalen van Marina, besloot ik dat dan ook te doen.

En nu lig ik aan het zwembad. De andere gasten kletsen wat, spelen in het water of dromen weg in de zon. Marina komt aanlopen en vraagt of ik al helemaal gesetteld ben. Ik knik en dan stelt ze de vraag: 'Zullen we vanavond een kopje koffie drinken?' Ik lach en kan alleen maar dit antwoorden: 'Dat lijkt me heel gezellig!'

€ 227.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Cyprus Ghoudi
Leonidas Village Houses
 

Junior Villa Private Pool

4-kamer "3 Bedroom Aphrodite Hills Golf

€ 225.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Paphos Paphos
Junior Villa Private Pool
 

Luxor Villa deluxe

6-kamer huis (vrijstaand) voor 10 personen, 510 m2 op 2 verdiepingen, comfortabel en modern ingericht. Woon-/eetkamer met Sat-TV, DVD, open haard en eettafel. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Open keuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Douche/WC en bad/douche/WC. Terras 40 m2, terrasmeubelen, 10 ligstoelen. Overige voorzieningen: kluis, kinderstoel, haardroger, strijkijzer, wasmachine.

€ 219.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Akamas Peninsula Sea Caves Peyia
Luxor Villa deluxe
 

Dionysos Deluxe Villa

6-kamer huis (vrijstaand) voor 10 personen, 250 m2 op 2 verdiepingen, comfortabel en modern ingericht. Woon-/eetkamer met Sat-TV, DVD, open haard en eettafel. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Woonkeuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Douche/WC, bad/douche/WC en aparte WC. 20 terrasmeubelen, 10 ligstoelen. Overige voorzieningen: kluis, kinderstoel, haardroger, strijkijzer, wasmachine.

€ 209.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Akamas Peninsula Sea Caves Peyia
Dionysos Deluxe Villa
 

Castle Rock Villa

5-kamer huis voor 8 personen, 250 m2, modern ingericht. Woonkamer met Sat-TV en DVD. Roken niet toegelaten. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Keuken met 4 kookplaten, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Douche/WC, bad/douche/WC en aparte WC. Balkon, 14 terrasmeubelen, 8 ligstoelen. Overige voorzieningen: kluis, kinderstoel, haardroger, strijkijzer, wasmachine.

€ 202.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Akamas Peninsula Coral Bay Peyia
Castle Rock Villa
 

CAVNER3

4-kamer huis (vrijstaand) voor 6 personen, 140 m2 op 2 verdiepingen, modern en luxueus ingericht. Woon-/eetkamer met regionale televisie, Sat-TV en DVD. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Keuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Bad, douche en douche/WC. Balkon, terras, zithoek in de tuin, terrasmeubelen. Overige voorzieningen: kluis, haardroger, strijkijzer, wasmachine. 1 guest toilet. 1 family bathroom with bath tub. 1 en-suite bathroom with toilet and shower room. All bathrooms have with washing basins.

€ 195.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Protaras Protaras
CAVNER3
 

KPPOS20

5-kamer huis (vrijstaand) voor 8 personen, 180 m2 op 2 verdiepingen, luxueus ingericht. Woon-/eetkamer met regionale televisie en Sat-TV. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Woonkeuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Bad, douche, douche/WC en aparte WC. Balkon, terras, zithoek in de tuin, terrasmeubelen. Overige voorzieningen: kluis, haardroger, strijkijzer, wasmachine. 1 guest toilet. 2 en-suite bathrooms with toilets and shower rooms. 1 family bathroom with bath tub. All bathrooms have with washing basins.

€ 195.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Protaras Protaras
KPPOS20
 

Chronas Villa

5-kamer huis (vrijstaand) voor 8 personen, 160 m2, comfortabel en modern ingericht. Woon-/eetkamer met Sat-TV, DVD, open haard en eettafel. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Open keuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Douche/WC en bad/douche/WC. Terrasmeubelen, 8 ligstoelen. Overige voorzieningen: kluis, kinderstoel, haardroger, strijkijzer, wasmachine. Located a mere 30m from the award winning blue flag beach of Coral Bay, and just 750m from the centre of the resort, Chronas villa is sure to be a beach lovers paradise. This stunning villa offers everything you need for a quality time holiday with family and friends. Chronas the god of endless time will ensure you have a holiday where lasting memories are made forever. Approached via a gated driveway this 4 bedroom bungalow is located within 30 metres of the steps leading directly to Coral Bay Beach and also located a few minutes' walk of the local amenities. The centre of the Coral Bay resort is located within a 10 minute walk of the villa. As you enter the villa you will find the open plan living area featuring comfortable sofas, internet TV, DVD and CD player, wireless internet connection and a dining table seating 8. Adjacent to the living area is the fully equipped kitchen with oven, hob, fridge freezer, microwave, dishwasher, coffee machine and washing machine.From the kitchen a hallway leads you to where the bedrooms are located. The master bedroom has an en-suite shower room and the remaining double bedroom and 2 twin bedrooms share the separate bathroom and further separate shower room. The master bedroom, a double bedroom and the twin bedroom have patio doors leading out to the veranda overlooking the pool area.Moving to the outside area you will find the barbecue area and outdoor dining table located under the pergola allowing for you to enjoy al fresco dining. The kidney shaped private swimming pool provides the ideal area for relaxation after enjoying a day on the beach.

€ 193.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Akamas Peninsula Coral Bay Peyia
Chronas Villa
 

PRPAH2

6-kamer huis (vrijstaand) voor 10 personen, 160 m2, luxueus ingericht. Woon-/eetkamer met Sat-TV en DVD. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Keuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Bad, bad/WC, douche/WC, zitbad/WC, bad/douche/WC, bidet en aparte WC. Balkon, zithoek in de tuin, terrasmeubelen. Overige voorzieningen: kluis, haardroger, strijkijzer, wasmachine.

€ 185.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Protaras Paralimni
PRPAH2
 

Ocean Bay Beach Villa

5-kamer huis (vrijstaand) voor 8 personen, 200 m2 op 2 verdiepingen, comfortabel en modern ingericht. Woon-/eetkamer met Sat-TV, DVD en eettafel. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Woonkeuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Douche/WC en aparte WC. Terrasmeubelen, 8 ligstoelen. Overige voorzieningen: kluis, kinderstoel, haardroger, strijkijzer, wasmachine. This superb and recently renovated 4 bedroom villa is located just 30m from the award winning blue flag Coral bay beach. Spacious and stylishly furnished throughout, this modern property is a great choice for those wanting a central location near the beach with all amenities close by.As you enter the property, you will find the large modern living area offering comfortable sofas as well as Internet TV, DVD player and CD player for your entertainment. This area also features large patio doors that lead out to the outside decking area. Adjacent to the lounge is the dining area seating 8 guests and kitchen. The kitchen is fully equipped and offers a dishwasher, microwave, oven, hob, fridge/freezer and breakfast bar.Three of the bedrooms are located on the ground floor and all offer en-suite shower facilities. There is also a guest WC on this level.Moving upstairs using the spiral staircase you will find the remaining bedroom with an en-suite shower room.Moving outside, you will find the 10m x 5m private swimming pool with walk in steps. Surrounding the swimming pool is a contemporary decking area which is furnished with umbrellas and sunbeds for you to soak up the Cypriot sunshine. There is also a poolside shower for your convenience.The outside dining area twinned with the built in barbecue create the perfect environment for you to enjoy alfresco dining in comfort.Designed with your comfort and living needs in mind, this exceptional villa of distinction promises to fulfil all of your expectations, and provide you with an exceptional, and unforgettable holiday experience.

€ 184.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Akamas Peninsula Coral Bay Peyia
Ocean Bay Beach Villa
 

PRPAH1

4-kamer huis (vrijstaand) voor 6 personen, 140 m2 op 2 verdiepingen, luxueus ingericht. Woonkamer met regionale televisie, Sat-TV en DVD. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Keuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Bad, douche en douche/WC. Terras, zithoek in de tuin, terrasmeubelen. Overige voorzieningen: kluis, haardroger, strijkijzer, wasmachine. 1 family bathroom. 1 en-suite toilet with shower room. All bathrooms have washing basins.

€ 184.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Protaras Protaras
PRPAH1
 

KPBWB32

5-kamer huis (vrijstaand) voor 8 personen, 200 m2 op 2 verdiepingen, comfortabel ingericht. Woon-/eetkamer met regionale televisie, Sat-TV en DVD. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Keuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Bad, douche, douche/WC en aparte WC. Balkon, zithoek in de tuin, terrasmeubelen. Overige voorzieningen: kluis, haardroger, strijkijzer, wasmachine. 2 en-suite bathrooms with toilets and shower rooms 1 bathroom with toilet and shower room. 1 family bathroom with bath tub. All bathrooms have with washing basins.

€ 184.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Protaras Protaras
KPBWB32
 

ATHJAS1

4-kamer huis (vrijstaand) voor 6 personen, 130 m2 op 2 verdiepingen. Woon-/eetkamer met regionale televisie, Sat-TV en DVD. Roken niet toegelaten. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Open keuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, afwasmachine, koelkast en diepvriezer. Douche, douche/WC en aparte WC. Balkon, zithoek in de tuin, terrasmeubelen. Overige voorzieningen: kluis, haardroger, strijkijzer, wasmachine. 1 guest toilet. 2 en-suite bathrooms with toilets and shower rooms. 1 bathroom with toilet and shower room. 1 whirlpool massage hot tub system. All bathrooms have with washing basins.

€ 172.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Protaras Ayia Napa
ATHJAS1
 

CAVKON36

6-kamer huis voor 9 personen, 200 m2, comfortabel ingericht. Woon-/eetkamer met Sat-TV en DVD. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 dubbel bed. Slaapkamer met 1 eenpersoons bed. Keuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, eettafel, koelkast en diepvriezer. Douche en aparte WC. Balkon, terras, zithoek in de tuin, terrasmeubelen. Overige voorzieningen: kluis, haardroger, strijkijzer, wasmachine.

€ 172.00

Controleer op beschikbaarheid

Cyprus Protaras Protaras
CAVKON36