user_mobilelogo

Christelijke reis 15 dg vliegreis Israel, Jordanie

15-daagse Zonvakantie naar Centraal Israël bij Christelijke reis 15 dg vliegreis Israel, Jordanie

€ 3.034,00

lees verder

Israël Centraal Israël Amman
Product
 

8 daagse rondreis Imposant Israël

8-daagse rondreis Imposant Israël

€ 1.325,00

lees verder

Israël Bethlehem Bethlehem
Product
 

Groepsrondreis Israël en de Palestijnse gebieden

Maak kennis met het Heilige Land Israël en de Palestijnse gebieden tijdens deze complete rondreis. De reis brengt je in twaalf dagen langs indrukwekkende historische plekken die je meenemen de Bijbelse geschiedenis in. De reis voert je onder andere langs Tel Aviv, het Meer van Galilea, Jeruzalem, Bethlehem en natuurlijk Nazareth. Daarnaast dobber je in de Dode Zee en verken je de uitgestrekte droge Negev-woestijn in het zuiden. We slapen een nacht in een bedoeïenenkamp en maken een rit op de rug van een kameel. Je eindigt de reis in Eilat, aan het strand van de Rode Zee. Het eeuwenoude en fascinerende Heilige Land is zeker een ontmoeting waard!

€ 1.799,00

lees verder

Israël
Product
 

Familiereis Israël, Palestijnse gebieden en Jordanië

Het grote Midden-Oosten avontuur staat op jullie te wachten! Ga met je gezin mee op deze reis langs Bijbelverhalen, door rode woestijnen en naar mysterieuze oudheden. Snuif de geur op van kruidige specerijen en proef mierzoete plakkerige baklava. We slapen twee keer onder de sterrenhemel in een woestijn, in de Wadi Rum woestijn in Jordanië én in de Negev woestijn in Israël. Ook voor actie zit je op deze reis helemaal op je plaats. Ga je mee op een stoere jeeptour of ga je liever sandboarden in de woestijn? Allebei kan natuurlijk ook! Laat Bijbelverhalen tot leven komen in de Heilige stad Jeruzalem en sluit dit avontuur af in het veelzijdige en vooral chille Tel Aviv.

€ 1.939,00

lees verder

Israël
Product
 

Groepsrondreis Israël, Palestijnse gebieden en Jordanië

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Israël, de Palestijnse gebieden en Jordanië maken we kennis met de geschiedenis, natuur en bevolking van twee prachtige parels in het Midden-Oosten. In Israël en de Palestijnse gebieden komen Bijbelverhalen tot leven bij het meer van Galilea, Nazareth, Bethlehem, Jeruzalem en Capernaum. In Jordanië duiken we de natuur in bij Dana en in de Wadi Rum woestijn. We leren meer over de geschiedenis in Jerash en de roze stad Petra. Is een avontuurlijke actieve rondreis met veel historie iets voor jou? Ga dan mee op onze 15-daagse rondreis!

€ 1.949,00

lees verder

Israël
Product
 

12 daagse rondreis Israël Jordanië

12-daagse rondreis Israël & Jordanië

€ 1.359,00

lees verder

Israël Bethlehem Amman
Product
 

Christelijke reis 8 daagse vliegreis Israël

8-daagse Zonvakantie naar Centraal Israël bij Christelijke reis 8 daagse vliegreis Israël

€ 1.341,00

lees verder

Israël Centraal Israël Caesarea
Product
 

Christelijke reis 12 dg vliegreis Rustig Tempo

12-daagse Zonvakantie naar Jeruzalem bij Christelijke reis 12 dg vliegreis Rustig Tempo

€ 2.089,00

lees verder

Israël Jeruzalem Akko
Product
 

Dan Panorama Hotel

Zon zekere strandvakantie naar Eilat? Het Dan Panorama Hotel is een mooi 4* hotel gelegen aan het strand van de Rode Zee. Het hotel heeft een prachtig groot zwembad met ligbedden en is beroemd om het uitgebreide en goed verzorgde ontbijt.

lees verder

Israël
Product
 

Leonardo Royal Resort

Strandvakantie Eilat? Het Leonardo Royal Resort in Eilat is een mooi 3* en modern resort met groot zwembad en ligbedden. De overnachting is inclusief ontbijt, lunch en diner.

lees verder

Israël
Product
 

Jeruzalem en Tel Aviv

Tijdens deze combinatie reis combineer je 2 bijzondere wereldsteden, de hoofdstad en heilige plaats Jeruzalem en het hippe en moderne Tel Aviv.

lees verder

Israël
Product
 

Highlights Israël deluxe

Fly & Drive Israël? Dit prachtige en veelzijdig land heeft een rijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Je bezoekt o.a. Tel Aviv, Haifa, Nazareth, Tiberias, de Dode Zee, Ein Gedi en Jeruzalem. Je verblijft in luxe hotels.

lees verder

Israël
Product
 

Highlights Israël

Fly & Drive door Israël? Dit prachtige en veelzijdig land heeft een rijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Je bezoekt o.a. Tel Aviv, Haifa, Nazareth, Tiberias, de Dode Zee, Ein Gedi en Jeruzalem.

lees verder

Israël
Product
 

Discover Wonderbaarlijk Israël

Voordelige 9-daagse individuele reis Israël? Je reis begint in Jeruzalem. Een stad met een onbeschrijfelijk sfeer. Vervolgens naar de Dode Zee, Ein Gedi, Tiberias, Nazareth, Haifa en natuurlijk Tel Aviv.

lees verder

Israël
Product