user_mobilelogo

Jeruzalem en Tel Aviv

Tijdens deze combinatie reis combineer je 2 bijzondere wereldsteden, de hoofdstad en heilige plaats Jeruzalem en het hippe en moderne Tel Aviv.

€ 1.086,00

lees verder

Israël
Product
 

Highlights Israël deluxe

Fly & Drive Israël? Dit prachtige en veelzijdig land heeft een rijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Je bezoekt o.a. Tel Aviv, Haifa, Nazareth, Tiberias, de Dode Zee, Ein Gedi en Jeruzalem. Je verblijft in luxe hotels.

€ 3.304,00

lees verder

Israël
Product
 

Highlights Israël

Fly & Drive door Israël? Dit prachtige en veelzijdig land heeft een rijke geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Je bezoekt o.a. Tel Aviv, Haifa, Nazareth, Tiberias, de Dode Zee, Ein Gedi en Jeruzalem.

€ 2.355,00

lees verder

Israël
Product
 

Discover Wonderbaarlijk Israël

Voordelige 9-daagse individuele reis Israël? Je reis begint in Jeruzalem. Een stad met een onbeschrijfelijk sfeer. Vervolgens naar de Dode Zee, Ein Gedi, Tiberias, Nazareth, Haifa en natuurlijk Tel Aviv.

€ 1.854,00

lees verder

Israël
Product
 

Dan Panorama Hotel

Zon zekere strandvakantie naar Eilat? Het Dan Panorama Hotel is een mooi 4* hotel gelegen aan het strand van de Rode Zee. Het hotel heeft een prachtig groot zwembad met ligbedden en is beroemd om het uitgebreide en goed verzorgde ontbijt.

lees verder

Israël
Product
 

Leonardo Royal Resort

Strandvakantie Eilat? Het Leonardo Royal Resort in Eilat is een mooi 3* en modern resort met groot zwembad en ligbedden. De overnachting is inclusief ontbijt, lunch en diner.

lees verder

Israël
Product