user_mobilelogo
Booking.com

engeland vlag

argentinie vlag

nederland vlag

duitsland vlag


Hotel Filitheyo Island Resort

  • Per watervliegtuig naar jouw strandresort
  • Het prachtige, visrijke huisrif voor de deur
  • Iedere dag culinair genieten

Filitheyo Island Resort is gelegen in het Noord-Nilandhe Atol op een comfortabel en rustig eiland. Met het prachtige, visrijke huisrif voor de deur is dit de ideale bestemming om te genieten en te ontspannen.

Aan het zwembad of op het strand zijn ligbedden aanwezig met matrassen en handdoeken. Voor de lezers is er een bibliotheek aanwezig naast de siervijver waar je heerlijk kunt zitten en voor de kinderen is er een babysitservice aanwezig op aanvraag.

Het hotel biedt ook genoeg mogelijkheden aan sport- en wellnessactiviteiten. Je kan o.a. gaan kajakken of tafeltennissen en er is zelfs een fitness-zaal aanwezig. Verder is er nog de mogelijkheid voor volleybal op het strand en verschillende watersporten zoals surfen, duiken en catamaran zeilen. Na deze inspanning kan je heerlijk tot rust komen tijdens een van de vele ontspannende massage mogelijkheden.

Het buffetrestaurant van het hotel is aangenaam opgezet en biedt vele mogelijkheden afkomstig van gerechten over de hele wereld. Daarbij is er ook een á-la-carterestaurant aanwezig vanwaar je de prachtige zonsondergang kan waarnemen. Je kan hier zowel in het restaurant zelf zitten onder een paviljoen of er voor kiezen om in het zwembad te blijven en aan de swim-up bar te gaan zitten. Aan de andere bar van het hotel 'Filitheyo Bar' vind je aan de ene kant het strand en aan de andere kant de siervijver in een Japanse stijl. Ook in deze bar kan je de schaduw binnen opzoeken, of lekker buiten op het strand gaan zitten.

Het hotel ligt op ca. 20-50 m van het huisrif.


Accommodatiecode: 84414

€ 2425.00

lees verder

Malediven Dhaalu North Nilandhe Atoll
Hotel Filitheyo Island Resort