user_mobilelogo

engeland vlag

argentinie vlag

nederland vlag

duitsland vlag


Hotel H10 Andalucía Plaza

  • Nieuw in het aanbod van Neckermann
  • Adults only hotel
  • Gratis wifi in het hele hotel

H10 Andalucia Plaza is een prachtig adults only hotel, speciaal voor gasten vanaf 17 jaar. Het hotel ligt in de wijk Nueva Andalucia, één van de mooiste plekken in bruisend Marbella. De luxe van Andalusie proef je in het hele hotel!

In het hotel kun je heerlijk ontspannen in het binnen- en buitenzwembad of een potje tafeltennissen met je vrienden! Met de gratis wifi service in het hotel kun je alvast al je leuke vakantiefoto's naar je vrienden en familie thuis sturen!

Je verblijft tijdens je vakantie in de luxe en moderne kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Wie een Privilegekamer boekt waant zich in de luxe en extra's die erbij horen, zoals toegang tot het lounge terras en kussenmenu.

Voor een hapje en drankje kun je terecht in het restaurant en de bars in het hotel. De koks zullen er voor zorgen dat je een heerlijke maaltijd geserveerd krijgt.

Het hotel ligt op een bevoorrechte plek in Marbella vlakbij de populaire en mondaine jachthaven Puerto Banús, waar je uren kan kijken naar al die grote jachten vanuit de hele wereld. Ongeveer 500 meter verderop bevindt zich het strand, waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen.


Accommodatiecode: 17260

€ 1071.00

lees verder

Spanje Costa del Sol Andalusië Puerto Banus
Hotel H10 Andalucía Plaza