user_mobilelogo

Hotel H10 Gran Tinerfe Adults only

Het H10 Gran Tenerife is een mooi 4-sterren Adults-only hotel in Costa Adeje. Het heeft een perfecte ligging nabij het strand en in het hotel zal het u aan niets ontbreken. De H10-keten staat bekend om haar goede service en uitstekende maaltijden. Tussendoor geniet u van het strand, in de zwembaden of relaxt u bij een van de barretjes. Vanaf de diverse terrasjes heeft u een prachtig uitzicht over de Oceaan. De klanten die het hotel H10 Gran Tenerife bezoeken waarderen vooral de perfecte ligging, het vriendelijke personeel en de uitstekende maaltijden. In de diverse restaurants zijn er zoveel gerechten dat u elke dag wel iets anders lekkers kan proberen. Daarna lekker genieten bij één van de barretjes of terrasje van het hotel, een wandeling langs de oceaan of een bezoekje naar het casino.

€ 110,00

lees verder

Spanje Tenerife Costa Adeje
Product
 

Hotel Dreams Jardín Tropical Resort Spa

Hotel Jardin Tropical is één van de pareltjes op Tenerife. De uitstekende ligging tezamen met een keur aan faciliteiten doet u helemaal tot rust komen. De moderne kamers, fitnessen in de open lucht van de Ocean's Gym, een restaurant met een heerlijk ontbijtbuffet, 2 zwembaden en een uitmuntende service; het zijn de sleutels tot uw droomvakantie op Tenerife. Naast alle faciliteiten waarderen onze klanten ook de dagelijkse animatie en wordt er geregeld genoten van een cocktail de Las Rocas Beach Club, 'The Club'. En terwijl u op uw hadndoekje of stranstoel ligt, kijkt u uit over de Atlantische Oceaan en het prachtige eiland La Gomera. Dit eiland is overigens bij uitstek geschikt voor een dagje wandelen!

€ 139,00

lees verder

Spanje Tenerife Costa Adeje
Product
 

Apparthotel Birkenhof

Kiest u voor een verblijf in de Alm Appartements (voorheen Appartementen Birkenhof) dan bent u gegarandeerd van een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende service. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, waardoor u zich snel thuis voelt in de Alm Appartements. De appartementen zijn ruim, voorzien van alle gemakken en bieden ruimte tot 5 personen. Tijdens uw verblijf in de Alm Appartements maakt u gebruik van de faciliteiten van Göbel's Landhotel (op ca. 70 m). U kunt hier ook terecht voor een ontbijt en diner (tegen betaling), maar probeert u zeker ook een van de vele gezellige restaurants uit in het centrum van Willingen zoals de Dorf Alm Willingen of het Bavaria Stadl. Na een actieve dag in de buitenlucht komt u heerlijk tot rust in het wellnesscenter 'MOUNTAIN Spa' van Göbel's Landhotel. In de Alm Appartements kunt u tijdens uw welverdiende zomervakantie in Willingen in het Sauerland op en top genieten.

€ 186,00

lees verder

Duitsland Sauerland Willingen
Product
 

Vakantiepark Center Parcs Les Trois Forets

Een verblijf op Vakantiepark Center Parcs Les Trois Forêts is een ervaring tussen de dennen en in de buurt van de Vogezen. Ontdek de ZE Place en de Deep Nature® Spa. Met 1.600 m² heeft Europa's grootste Center Parcs spa een unieke Aqua Balneo ruimte die volledig gewijd is aan ontspanning en met open verbinding naar de buitenwereld dankzij het buitenzwembad. Voor een adrenalinekick kun je u terecht in het Aqua Mundo met de Master Blaster, de langste van alle glijbanen van Center Parcs. De glijbaan is 190 meter lang en 12 meter hoog. Je kunt er supersnel naar beneden roetsjen op een grote zwemband. Let op de waterkanonnen en de enorme emmer in het Water Playhouse die zomaar 900 liter water over iedereen uitstort. Jongeren vermaken zich in ZE Place, een indoor speelhal waar van alles te doen is. Daarnaast heeft Les Trois Forêts diverse restaurants en entertainmentmogelijkheden. De uitgebreide faciliteiten maken Center Parcs Les Trois Forêts een populair vakantiepark

€ 208,00

lees verder

Frankrijk Elzas Lotharingen Hattigny
Product
 

Appartementen eó Maspalomas Resort

Appartementen eó Maspalomas Resort is een kleurrijk resort met geschakelde vakantiewoningen. Met dank aan de rustige ligging geniet u van een oase van rust. Voor de golfliefhebber is de ligging ideaal, vlakbij het resort ligt namelijk de golfbaan van Maspalomas. Op het resort geniet u van de uitstekende halfpension service, waarbij u iedere dag verwend wordt met een heerlijk ontbijtbuffet en à la carte diner. Overdag geniet u van het tropische weer vanuit het zwembad, de ligstoelen, parasols en handdoekenservice zorgen ervoor dat u nergens aan hoeft te denken. Voor een ontspannen vakantie bent u bij eó Maspalomas Resort aan het juiste adres. Vele gasten hebben inmiddels al genoten van hun vakantie bij eó Maspalomas. Het vriendelijke personeel, mooie appartementen en uitstekende ontbijt dragen bij aan een onbezorgde vakantie.

€ 392,00

lees verder

Spanje Gran Canaria San Bartolome de Tirajana
Product
 

Center Parcs Les Bois Francs

Op slechts ca. 90 minuten rijden van Parijs, dwaal je door het charmante Normandische platteland, kun je paardrijden door de nabijgelegen bossen en geniet je van de prachtige 9-holes golfbaan. Verblijf in een moderne cottage en geniet van de Aqua Mundo. 5 Glijbanen en een waterspeeltuin zorgen voor urenlang waterpret. Leef je uit in de indoor speelhal Action Factory, de kinderen zullen dol zijn op de speeltuinen, het klimparcours en de interactieve belevenissen van dit speelparadijs. Of wat dacht je van een potje golf met uitzicht op een prachtig kasteel? In Center Parcs Les Bois-Francs kun je nog meer activiteiten ontdekken, zoals de kinderboerderij, de Ponyclub en de buitenspeeltuin. Toe aan ontspanning? Geniet dan in de wellness met een groot aanbod aan behandelingen.

€ 186,00

lees verder

Frankrijk Normandië Verneuil sur Avre
Product
 

Appartementen Club Siroco

Appartementen Club Siroco is een top keuze voor vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspanning en rust. Het is een adults only appartementencomplex gelegen in Costa Teguise op Lanzarote. Het appartementencomplex bevindt zich op een ideale locatie. Namelijk het strand Playa de las Chucaras en het centrum van Costa Teguise liggen beide op loopafstand. Het complex biedt comfortabele appartementen en top faciliteiten om jou verblijf zo fijn mogelijk te maken. Gasten die eerder hebben verbleven in Club Siroco konden vooral de goede service bij het verblijf en de gunstige ligging erg waarderen.

€ 108,00

lees verder

Spanje Lanzarote Costa Teguise
Product
 

Hotel Ibersol Sorra d apos Or

Hotel Sorra d'Or is zeer goed gelegen, direct aan het strand van Malgrat de Mar. Ideaal uitgangspunt voor een fijne vakantie met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het hotel biedt een aantrekkelijk geprijsde all inclusive service met eenvoudige maaltijden. Bovendien is Barcelona met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Onze gasten komen graag in dit hotel vanwege de goede ligging en de lage prijs. Wie locatie en belangrijk vindt, is dit een prima vakantieplek!

€ 117,00

lees verder

Spanje Costa Barcelona Malgrat de Mar
Product
 

Hotel Mediterraneo Benidorm

Mediterraneo is een rustig gelegen 4-sterrenhotel in de wijk Rincón de Loix. Na een korte wandeling ligt u op het strand of loopt u door het centrum van Benidorm. Het centrum is opgedeeld in het oude en nieuwe gedeelte, loop ook eens door het L'Aiguera Park en breng hierbij een bezoek aan de oude stierenarena. Bent u op zoek naar een dagje waterpret koop dan entree tickets voor Aqualandia, dit waterpark ligt op slechts 250 meter afstand. Maar ook het hotel is voorzien van een heerlijk binnen- en buitenzwembad! Voor extra ontspanning stapt u in de jacuzzi of sauna. U verblijft op basis van all inclusive zodat u nergens aan hoeft te denken. Daarnaast verzorgd het hotel ieder jaar een leuk animatieprogramma voor jong en oud. Tijdens uw vakantie bij Hotel Mediterraneo geniet u optimaal van het aangename klimaat dat heerst in Benidorm. De winters zijn niet te koud en de zomers niet te warm, ideaal voor een heerlijke vakantie. De gasten van Mediterraneo komen graag

€ 381,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Hotel Mayfair

Een hip en trendy hotel in de wijk Vesterbro, het creatieve middelpunt van Kopenhagen. Een wijk vol leuke winkels en gezellige restaurants. Het hotel is zorgvuldig ingericht om ervoor te zorgen dat je een ontspannen stedentrip Kopenhagen tegemoet gaat. Er zijn verschillende plekken binnen het hotel om even tot rust te komen. In de zomer kan je genieten van het zonnetje op het terras. Het Mayfair Hotel zet zich volop in om een duurzame omgeving te creëren en dit is zelfs beloond met een Green Key certificaat. Zo is het uitgebreide ontbijt bijvoorbeeld grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. Het afval wordt netjes gescheiden en de elektriciteit wordt opgewekt door windmolens. Ook is het mogelijk om een fiets te huren, zodat je op een duurzame en sportieve manier de stad kunt ontdekken. Binnen een kwartiertje ben je al bij het bekende monument van de kleine zeemeermin. Zeker een aanrader dus!

€ 71,00

lees verder

Denemarken Stedentrips Denemarken Kopenhagen
Product
 

Appartementen Fariones

Fariones is een verzorgd appartementencomplex in een levendige omgeving met alle gemakken binnen handbereik. Het ligt midden in het oude centrum van Puerto del Carmen en het strand ligt op slechts 200 meter afstand. Vanuit het hotel bent u zo op de boulevard, struin over de boulevard en loop binnen bij de diverse winkels en horecagelegenheden. Bij Fariones geniet u van het zomerse weer, aanbid de zon vanuit uw ligstoel aan het zwembad of bewonder de prachtig aangelegde tuin met palmbomen. U waant zich hier in tropische sferen. Ieder jaar brengen vele Nederlanders hun vakantie door bij Appartementen Fariones. De ongedwongen sfeer, perfecte ligging, het vriendelijke personeel en ruime maar vooral schone appartementen zorgen ervoor dat gasten graag nog een keer terug komen. Kortom, de prefecte uitvalsbasis voor een onbezorgde vakantie in Puerto del Carmen.

€ 72,00

lees verder

Spanje Lanzarote Puerto del Carmen
Product
 

Hotel Los Alamos

Hotel Los Alamos is een modern en centraal gelegen hotel in het gezellige Levante gedeelte van Benidorm. De appartementen Los Alamos Suites liggen op ca. 25 m van het hotel. De inrichting van de appartementen is lekker modern daar ze in 2020 gerenoveerd zijn en hebben een fijne badkamer met douche en een balkon om bijvoorbeeld lekker van uw ontbijt te genieten. U kunt gebruik maken van de faciliteiten van Hotel Los Alamos, waar u bijvoorbeeld kunt zwemmen in het verwarmde zwembad (28 gr) of een drankje in de bar kunt doen terwijl u 's avonds geniet van live muziek. In de zomermaanden worden er diverse animatie activiteiten georganiseerd zoals aquagym, waterspelletjes, minidisco en schminken. Voor nog meer ontspanning of juist even sporten kunt u tegen betaling terecht in het Sentia Wellness Centre van het hotel. Voor jong en oud is dit een uitstekende plek om van uw vakantie in Benidorm te genieten!

€ 72,00

lees verder

Spanje Costa Blanca Benidorm
Product
 

Astor Dolomites

4-daagse Autovakantie naar Dolomieten bij Astor Dolomites

€ 425,00

lees verder

Italië Dolomieten Olang
Product
 

13 daagse fly drive Grand Tour Andalusië

13-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij 13 daagse fly drive Grand Tour Andalusië

€ 767,00

lees verder

Nicaragua Andalusië Antequera
Product
 

15 dg cruise Noord Europa Nieuw Statendam

15-daagse Vakantie naar Austurland bij 15 dg cruise Noord Europa Nieuw Statendam

€ 4.529,00

lees verder

IJsland Austurland Akureyri
Product
 

Naturhotel Miraval

8-daagse Autovakantie naar Dolomieten bij Naturhotel Miraval

€ 1.140,00

lees verder

Italië Dolomieten Perca
Product
 

Olangerhof

4-daagse Autovakantie naar Dolomieten bij Olangerhof

€ 676,00

lees verder

Italië Dolomieten Valdaora
Product
 

Rododendro

8-daagse Wintersport naar Dolomieten bij Rododendro

€ 933,00

lees verder

Italië Dolomieten Campitello di Fassa
Product
 

Stella Montis

8-daagse Wintersport naar Dolomieten bij Stella Montis

€ 1.023,00

lees verder

Italië Dolomieten Campitello di Fassa
Product
 

Barceló Granada Congress

4-daagse Stedentrip naar Andalusië bij Barceló Granada Congress

€ 451,00

lees verder

Spanje Andalusië Granada
Product
 

Casual de las Artes Valencia

4-daagse Stedentrip naar Costa del Azahar bij Casual de las Artes Valencia

€ 103,00

lees verder

Spanje Costa del Azahar Valencia
Product
 

Casual del Cine Valencia

4-daagse Stedentrip naar Costa del Azahar bij Casual del Cine Valencia

€ 729,00

lees verder

Spanje Costa del Azahar Valencia
Product
 

Casual Socarrat Valencia

4-daagse Stedentrip naar Costa del Azahar bij Casual Socarrat Valencia

€ 155,00

lees verder

Spanje Costa del Azahar Valencia
Product
 

Das Alpenhaus Kaprun

8-daagse Wintersport naar Salzburgerland bij Das Alpenhaus Kaprun

€ 1.166,00

lees verder

Oostenrijk Salzburgerland Kaprun
Product
 

Occidental Granada

4-daagse Stedentrip naar Andalusië bij Occidental Granada

€ 386,00

lees verder

Spanje Andalusië Granada
Product
 

Ochsen

8-daagse Autovakantie naar Graubünden bij Ochsen

€ 1.163,00

lees verder

Zwitserland Graubünden Davos
Product
 

SH Colon Valencia Hardlopen

4-daagse Sportreizen naar Costa del Azahar bij SH Colon Valencia Hardlopen

€ 1.144,00

lees verder

Spanje Costa del Azahar Valencia
Product
 

5 dg excursiereis Shortbreak Lapland Hotel Saaga

5-daagse Wintersport naar Lapland bij 5 dg excursiereis Shortbreak Lapland Hotel Saaga

€ 1.396,00

lees verder

Finland Lapland Ylläsjärvi
Product
 

Odalys Edenarc

8-daagse Autovakantie naar Franse Alpen bij Odalys Edenarc

€ 524,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Arc 1800
Product
 

Odalys Front de Neige

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Odalys Front de Neige

€ 228,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Plagne Village
Product
 

Odalys Les Balcons d apos Auréa

8-daagse Wintersport naar Alpe d'Huez Grand Domaine bij Odalys Les Balcons d'Auréa

€ 191,00

lees verder

Frankrijk Alpe d apos Huez Grand Domaine Auris en Oisans
Product
 

Odalys Tourotel

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Odalys Tourotel

€ 245,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Val Thorens
Product
 

Résidence Odalys Le Front de Neige

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Résidence Odalys Le Front de Neige

€ 137,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Les Carroz d apos Araches
Product
 

Residence Odalys Le Pelvoux

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Residence Odalys Le Pelvoux

€ 195,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen La Plagne
Product
 

Santa apos s Hotel Tunturi

8-daagse Wintersport naar Lapland bij Santa's Hotel Tunturi

€ 1.152,00

lees verder

Finland Lapland Saariselkä
Product
 

Lapland Hotel Ylläskaltio

8-daagse Wintersport naar Lapland bij Lapland Hotel Ylläskaltio

€ 1.012,00

lees verder

Finland Lapland Äkäslompolo
Product
 

Odalys Le Grand Panorama I

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Odalys Le Grand Panorama I

€ 169,00

lees verder

Frankrijk Franse Alpen Valmeinier
Product
 

11 dg cruise Griekse eilanden Turkije en Malta

11-daagse Vakantie naar Atheense Rivièra bij 11 dg cruise Griekse eilanden Turkije en Malta

€ 1.375,00

lees verder

Griekenland Atheense Rivièra Barcelona
Product
 

13 dg cruise Oost Caribische Zee Costa Fascinosa

13-daagse Verre reizen naar Britse Maagdeneilanden bij 13 dg cruise Oost Caribische Zee Costa Fascinosa

€ 2.044,00

lees verder

Antigua en Barbuda Britse Maagdeneilanden Bridgetown
Product
 

13 dg cruise Over de Oostzee

13-daagse Vakantie naar Gotland bij 13 dg cruise Over de Oostzee

€ 1.864,00

lees verder

Denemarken Gotland Gdansk
Product